Selecteer een pagina

Veel Gestelde Vragen

Frequently Asked Questions

 

Op welke kosten moet ik rekenen bij het maken van een website?

Je betaalt eenmalig de kosten van het laten maken van het design. Daarna heb je een beheerabonnement nodig, zodat er altijd een back-up beschikbaar is en de laatste updates worden gedaan. Zonder beheerabonnement kan ik geen garantie/hulp bieden bij problemen. Zonder back-up kun je jouw hele website kwijt zijn en moet er een nieuw design worden gemaakt.

Zijn de getoonde prijzen op de website exclusief of inclusief BTW?

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW tarief. Je ziet de prijzen inclusief BTW op de factuur vermeld staan.

Wat is exclusief bij website inrichten?

Je dient zelf een domeinnaam, hosting, SSL certificaat en een wordpress installatie te regelen. Wil je dit uit handen geven? Dan kies je voor een strippenkaart gecombineerd met website inrichten.

 

Hoelang gaan we een overeenkomst aan?

Voor website design en beheer geld geen vaste periode. We spreken dit samen af.

 

Kan ik eerst zelf een website aanmaken en inrichten en daarna jou inschakelen?

Jazeker, mits het om een wordpress website gaat met DIVI! Probeer het eerst zelf en als je tegen zaken aanloopt, mag je mij altijd om advies en praktische hulp vragen. Kies dan voor een strippenkaart, zodat je mij kan inzetten op de momenten dat je mij echt nodig hebt. De strippenkaart blijft een jaar geldig. 

Hoe regel ik hosting?

Stuur mij even een e-mailtje via marlies.lentjes@gmail.com, dan kan ik je meer advies geven over een tweetal partijen waar ik graag mee samenwerk en goede ervaringen mee heb. Vooral als je de wordpress module wilt installeren, is het belangrijk om de juiste hosting te kiezen. 

 

Hoe bepaal ik een domeinnaam?

Stuur mij even een mailtje via marlies.lentjes@gmail.com, dan stuur ik je een goed artikel door over hoe je aan de hand hiervan zelf tot jouw passende domeinnaam komt en waar je dit kunt aanschaffen. 

 

Zijn de diensten ook los af te nemen?

Wil je losse projecten opstarten, dan kies je voor de strippenkaart. Hiermee koop je 10 uren in en bepaal je zelf wanneer je mij inzet. De strippenkaart is twaalf maanden geldig. Losse projecten zijn met mij af te stemmen.

 

Hoe gaat de betaling?

De betaling gaat via factuur. Deze wordt aan het einde van de maand naar je toegestuurd via e-mail. De betalingstermijn is twee weken. 

Ik heb nog geen huisstijl, hoe bepaal ik zelf de kleuren?

Hiervoor is er een handige online tool beschikbaar. Bij https://coolors.co/ kun je zelf met een generator aan de slag om kleuren die goed bij elkaar passen te bepalen. Wil je jouw volledige branding liever uit handen geven? Mail  mij dan even via marlies.lentjes@gmail.com want ik heb binnen mijn netwerk een goede branding specialist die dit graag voor jou gaat oppakken.

 

Zijn plug-ins die gebruikt zijn tijdens het maken van de website na afloop van de opdracht voor mij?

Alle plug-ins die bij de opdracht horen zijn voor jou.  Je ontvangt bijvoorbeeld altijd de DIVI Builder. Wil je specifieke betaalde plug-ins gebruiken, dan dien je deze zelf aan te schaffen.