Selecteer een pagina
Footers te koop in de webshop

Geschreven door Marlies

Categorie Design

l

mei 8, 2020

Er is veel gebeurd in 2020. Van Amsterdam verhuisden we naar Landsmeer en hebben we een huis gerenoveerd. Fantastisch! Maar naast al dat geluk zitten we economisch gezien in een slechte tijd. We zitten midden in de Corona crisis en daardoor in een economische crisis. Als ondernemer is het extra ingewikkeld geworden om te ondernemen. Toch houd ik, net als vele vol, en ben ik nieuwe manieren gaan onderzoeken. Ik presenteer jullie graag mijn nieuwe webshop met footers! Scroll gelijk door naar beneden als je de aanbieding wilt zien.

Designs maken

Ik begrijp dat je als ondernemer even wacht met het laten maken van een nieuwe website. Maar je kunt voor heel wat minder geld, prima zelf aan de slag met mijn hulp.

In de webshop maak je een keuze uit één van mijn ontwerpen en deze ga je zelf inrichten op jouw website. Dit doe je aan de hand van de instructies die ik heb geschreven. 

Op deze manier kunnen we beiden ondernemen, maar dan voor een lager budget en je zult zelf moeten investeren in tijd. Aan de andere kant, je leert ook nog meer over het maken van je eigen website. Dat is ook wat waard.

Werken met DIVI

Je zult om gebruik te maken van mijn designs, een wordpress website nodig hebben en de divi builder. Zonder deze ingrediënten, kun je de footers niet gebruiken. 

Meer lezen over DIVI doe je hier. Je kunt de builder ook via mij kopen.

Introductieprijs

Momenteel staan er drie footers in de webshop. Hier zullen in het komende jaar meer footers bijkomen en ik ben voornemens om ook homepagina’s en blogformats te gaan maken voor in de webshop.

Aanbod: De footers hebben een introductie prijs van EUR 25 excl. BTW. 

Ik ben je back-up!

Ga je zelf aan de slag met de DIVI builder, maar kom je er niet uit, dan kun je mij altijd om advies vragen. Ik bied ondersteuning, waarbij ik met je vraag aan de slag ga of ik help jou je kennis te vergroten om zo zelf aan de slag te gaan.

Mail me vooral met je vragen. Mijn dienstverlening voor ondersteuning is op basis van uurtarief.

Dit vind je vast ook interessant:

Footers te koop in de webshop

Er is veel gebeurd in 2020. Van Amsterdam verhuisden we naar Landsmeer en hebben we een huis gerenoveerd. Fantastisch!...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *