Selecteer een pagina

Over Marlies

Creatief, Kleurrijk & Praktisch

Marlies

Mijn naam is Marlies Lentjes. Ik heb na mijn voltooide opleiding Toerisme een HBO opleiding Media en Entertainment Management afgerond in 2008. Ik heb me voor, tijdens en na deze opleiding altijd bezig gehouden met diverse vormen van media. Het begon op mijn 17e met het bouwen van een eigen website. Niet lang daarna werd ik actief bij een lokale omroep en werd cameravrouw, presentatrice, verslaggeefster op straat en bepaalde de nieuwsitems in de redactie.

Creativiteit

De opleiding was dan ook een logische vervolgstap. Tijdens de opleiding werden mijn creatieve vaardigheden en projectmanagment skills verder ontwikkeld en heb ik gewerkt met DTP programma’s waaronder Photoshop en Indesign.

Daarnaast ging ik grote nationale en internationale artiesten en club DJ’s interviewen voor een Club in Leeuwarden. Hieronder zie je mij in actie in 2007, waarbij ik DJ’s Kenneth G en de inmiddels superster Afrojack mocht interviewen.

Human Resources

10 jaar geleden, na mijn afstuderen ben ik een beetje bij toeval in het vak Human Resources gerold. Ik ben op administratief niveau gestart en al snel mocht ik advieswerk gaan doen. Mijn analytische skills kwamen hier goed van pas en ik had veel plezier in mijn werk. Ik heb een opleiding gevolgd om mijn werk beter te kunnen doen. Uiteindelijk ben ik werkzaam geweest als HR manager binnen een aantal organisaties.

Echter wilde ik terug naar waar mijn hart ligt, namelijk in het creatief bezig zijn en anderen helpen 1 op 1 te groeien. Mijn adviserende kennis en de opgedane kennis van werken binnen middelgrote commerciële organisaties, waaronder vier- en vijfsterrenhotels, neem ik met me mee. Ik heb van 2008 tot half 2017 gewerkt in dit vakgebied. Daarna heb ik een prachtige rondreis door West USA gemaakt en ben ik gestart als zelfstandig ondernemer.

Blogger

5 jaar geleden, in 2013, begon ik mijn succesvolle blog www.lekker-gezond.com. Hier kan ik mijn passie voor schrijven combineren met mijn interesse voor onderwerpen over voeding, gezondheid en ontspanning.

Het blog startte ik als zoektocht naar een betere gezondheid door middel van voeding.

Inmiddels is dat gelukt en veranderde de zoektocht naar meer ontspanning creeëren. Ook hierin ben ik geslaagd.

Af en toe maak ik wat uitstapjes in mijn artikelen. Ik schrijf dan bijvoorbeeld over mijn zwangerschap of over welness. Wat uiteraard ook bijdraagt aan een ontspannen lifestyle.

Wees welkom

Ik ben 36 jaar oud en woon samen in Amsterdam. In 2018 zijn wij ouders geworden van een dochter. Verder ben ik gek op zingen en heb ik eens per week zangles in een zangschool in Amsterdam west. Hier treden we ook twee keer per jaar op.

Qua karakter kun je mij omschrijven als iemand die bij voorkeur een beetje vooraan op de achtergrond staat. Zo kan ik jou helpen groeien. Ik ben niet bang om af en toe de spotlights op te zoeken. Een belangrijke eigenschap als ondernemer om beter zichtbaar te worden. Ik ben daarnaast zeer sensitief, waardoor ik goed kan inspelen op jouw wensen en vaak snel weet waar behoeftes liggen, soms zelfs als jij dat zelf nog niet ziet.

06 - 504 24 604

marlies.lentjes@gmail.com

Vrijblijvend contact