06- 504 24 604 marlies.lentjes@gmail.com
Selecteer een pagina

Allereerst een kleine uitleg. Een thema is een vast ontwerp voor je website. Het bepaald het uiterlijk van je website en de uitstraling die je zoekt en past bij je bedrijf. Je kunt het aanpassen naar de kleuren van je huisstijl en je kunt met widgets, dit zijn stukjes code, je website opleuken. Denk aan inschrijven op je nieuwsbrief of een directe link naar je socials. Ideaal, want voor een kleine investering heb je al een mooi ontwerp. Wil je een uniek ontwerp, dan zul je een designer moeten gaan inschakelen. Dat kost je minimaal 500 euro, maar dat hangt natuurlijk helemaal af van jouw wensen. Een thema koop je al vanaf ongeveer 50 euro. Een kleine investering lijkt mij met een goed resultaat.

Aan de slag

Ik begrijp heel goed dat als je gaat starten als ondernemer en je snel online aan de slag wilt, dat je kiest voor een gratis wordpress thema. Toch raad ik je dat af. Als jij een serieus bedrijf wilt leiden, ga je dan besparen door een gratis thema te kiezen en maar liefst 50 euro in je zak te houden??

Professioneel thema

Waarom zou je nou in mijn optiek moeten kiezen voor een professioneel thema in plaats van de gratis variant. Het belangrijkste is dat een gratis thema best veel beperkingen kent. Als je er een aantal uur aan gewerkt hebt, dan kom je er bijvoorbeeld achter dat je een andere kleur header wilt, dan de gekleurde oranje balk die in het thema verwerkt zit. Dit is niet altijd aan te passen. Bij een professioneel thema is dat probleem veel beter te fixen.

Een ander nadeel is dat je allicht een prachtig thema hebt uitgekozen waarvan je op een gegeven moment de lay-out toch anders wilt inrichten. Je zult dan merken dat het gratis thema niet meewerkt. Met het gevolg dat je moet overstappen naar een ander thema om toch te doen wat je voor ogen had. Dat is zonde van al je werk.

Hoe kies je een mooi thema

Dat hangt natuurlijk af van je wensen. Je kunt ervoor kiezen om dit via een website zoals themeforest te kopen. Dit is één van de allerbekendste sites om je thema te kopen. De thema’s zijn ingedeeld in categorieën. Kies dan ook de juiste categorie of vul je zoekopdracht in bij de zoekbalk.

Bedenk van tevoren of je er wel of niet een webshop aan wilt koppelen. Wil je dat wel, kies dan voor een thema die Woocommerce ondersteund.

Kies je eigen thema

Zelf ben ik helemaal gek van de Elegant themes. Het zijn mooie visueel aantrekkelijke thema’s en ik vind ze erg goed passen bij mijn creatieve klanten. Hieronder zie je een paar voorbeelden van de thema’s. Ze zijn allemaal helemaal zelf in te richten en te veranderen van kleur en foto’s. Zelfs de complete layout kun je veranderen naar jouw smaak. 

Gratis professioneel thema

Je krijgt een Elegant theme voor nop als je door mij een website laat maken.

Je kunt ook via mij los een Elegant theme kopen inclusief installatie. Je betaalt dan 55 euro excl. BTW.

Neem voor meer informatie contact met mij op of bekijk voor meer informatie mijn aanbod en prijslijst.